Beste dieet snel afvallen

Wat is het beste dieet om snel af te vallen? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen. Het antwoord is kort en simpel: Neem een dieet die je vol kan blijven houden en zorg ervoor dat je veel minder calorieën eet dan dat je verbruikt. Elk dieet die ervoor zorgt dat je minder calorieën eet dan dat je verbruikt zorgt ervoor dat je vet verliest.

Wil je snel vet verliezen, dan zal je dus ofwel:

  • Veel minder calorieën moeten eten
  • Veel meer calorieën moeten verbruiken
  • Of een combinatie van de bovenstaande twee

Het beste dieet, is een dieet die je kan blijven volhouden, want ongeacht in welke vorm: laag koolhydraten, eiwitrijk, paleodieet, bloedgroepdieet,… het komt altijd neer op hetzelfde principe en dat is minder calorieën eten dan dat je verbruikt. Wat het beste werkt is volledig persoonlijk. Ben je iemand die graag koolhydraatrijkere voedingsmiddelen (brood, aardappelen, pasta, havermout,…) eet, dan zal een laag koolhydraatdieet bijvoorbeeld niet ideaal zijn vermits je dit niet kan vol blijven houden. Het beste dieet om af te vallen is dus een dieet waarmee je veel minder calorieën eet dan dat je verbruikt en dat je kan blijven volhouden. Permanente make up

Snel afvallen is dus gemakkelijk, maar daarna je lichaamsgewicht stabiel blijven houden? Dat is heel wat moeilijker inderdaad! Hoeveel mensen ken jij die afgevallen zijn met een crash dieet en die nooit meer bijgekomen zijn na het dieet? Juist, niet zoveel inderdaad. Dat komt omdat diëten niet werkt!

Wil je dus afvallen en nooit meer bijkomen, dan hebben we iets anders nodig dan een dieet! Je kan er hier meer over lezen!

Wil jij afvallen zonder dieet? Kom dan volledig vrijblijvend en gratis op een kennismakingsgesprek met de diëtist! Woon je te ver of heb je liever online voedingsbegeleiding? Neem dan zeker een kijkje naar onze online voedingsbegeleiding!

Personal trainers Mechelen

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl